keskiviikko 4. helmikuuta 2009

Projekti metrilaku osa 2

Projekti etenee hitaasti, mutta varmasti.
 
Viime viikolla minulta otettiin muotit hampaista, valokuvattiin kasvot eri suunnilta ja otettiinpa vielä röntgen-kuvat niin hampaista kuin leukanivelistä. Jouduin vääntelemään ja kääntelemään leukojani niin paljon että loppuviikon leukanivelet olivat melkoisen hellänä.
Tämän viikon olen täysin antautunut tavallisen hammaslääkärin käsittelyyn, joka paikkaa suustani kaikki reiät ja pahimmat alkavat reiät.
 
Tällä viikolla pitäisi kuulemma olla foorumi, jossa käsitellään tapaustani ja parin viikon kuluessa minun pitäisi saada soitto tai kirje sairaalasta.
 
 
Liityin tuossa MSN-ryhmään nimeltä Leukaleikkaus, mutta pahaksi onneksi MSN sulkeutuu lopullisesti 21. helmikuuta. Päätin pistää pystyyn oman keskustelufoorumin, johon toivon mukaan kaikki MSN-ryhmään kuuluneetkin löytävät tiensä. Meillä on siellä edessä kova työ, kun yritämme saada kaikki se tieto kasaan mitä MSN-ryhmässä oli kerättynä. Toivon mukaan saamme siirrettyä sieltä kaiken vanhan tiedon jonnekin talteen, sillä tuon päivämäärän jälkeen kaikki sinne kerääntynyt tieto tuhoutuu täysin.
 
Uusi leukaleikkauksen keskustelufoorumi löytyy osoitteesta www.operaatio.com. Tervetuloa sinne jokainen joka pohtii oikomishoitoja ja leukaan liittyyviä leikkauksia.

Ei kommentteja: