maanantai 13. helmikuuta 2012

Lumilautailua

Viime keväisen Levin reissun innoittamana olen alkanut enemmänkin kokeilemaan lumilautailua.
Syksyllä löysin netistä Lumiparkin sivuston ja ilokseni totesin että se on ihan tuossa kävelymatkan päässä kotoani. Minun tarvitsee vain alittaa kehä 1 ja perillä ollaan.

Lumiparkki on sopiva alkeiden opetteluun. Rinteet eivät ole isoja, mutta juuri vasta-alkajalle sopivan loivia. Lisäksi isona plussana on mattohissi eli liukumatto, joka vie ihmisiä ylös mäen päälle. Laskemista opetellessa ei tarvitse hermoilla sitä ylös menoa ankkuri- tai sompahissillä, vaikka ei minulla niissä mitään ongelmia ole koskaan ollutkaan.

Sitten kun opin kunnolla hallitsemaan laudan, voinkin siirtyä temppupuolelle tai alkaa etsimään isompia rinteitä, kumpi vain siinä vaiheessa kiinnostaa enemmän.

Tässä on pieni nolauspätkä laskustani. Hieman lasku muuttui haparoivaksi, kun tiesi että liikkeitä kuvataan, mutta mitä pienistä. Halusin saada kuvan laskustani, jotta näen millainen tyyli minulla oikein on. Jotain pitäisi tehdä varmaan noille käsille, jotta eivät ihan niin kovasti näyttäisi tuuliviireiltä.
Tuolta Kivikon liikuntapuistosta löytyy myös Ylläs-halli, jossa periaatteessa on mahdollista harrastaa hiihtoa ja luistelua ympärivuotisestikin. Tosin sen toiminta on tällä hetkellä hieman epäselvää, mutta eiköhän sekin siitä vielä selkene.

Ei kommentteja: