perjantai 12. heinäkuuta 2013

Jääkaapin kahva

Koko kevään olen katsonut miten jääkapin kahvassa oleva halkeama pitenee ja pitenee kunnes yhtenä päivänä jäi koko kahva käteen. Olo oli hieman hölmistynyt tuijottaessani vuoronperään kädessäni olevaa kahvaa ja jääkaapin ovea. Ei se mitään, en minä olisi jääkaapilla halunnut käydäkään. Tosin nälän vaivatessa kummasti kyllä alkoi tutkiminen siitä miten saisin jääkaapin oven auki. Onnekseni oven reunoissa on sen verran tilaa että sain sormivoimin avattua oven aina halutessani (Kiitos tankotanssi!).


Pari päivää sitten siinä pohdiskelin miten saisin korjattua tilanteen ja ihmettelin miten Internetin olemassa olo vaikuttaa päätöksiin. Ensin ajattelin lähteä käymään läpi kodinkoneliikkeitä ja kysellä heiltä josko he myisivät kahvoja. Jo pelkkä ajatus siitä että kiertelisin liikkeitä saivat jalkani väsymään.
Päätin sitten alkaa etsimään tietoa Internetistä ja päädyin ihastelemaan viimeisintä mallia olevia jääkaappeja. Mikä ihana ajatus, tosin hieman arveluttaa selittää ihmisille että vaihdoin koko jääkaapin kun vanhasta hajosi kahva. Lisäksi ne jääkaapit, jotka miellyttivät silmääni ovat pahimmoiltaan sen kokoisia etteivät ne mahdu tuohon nykyisen paikalle. Joudun siis lykkäämään sen jääkaapin oston tuonnemmaksi, kun tällä hetkellä ei ole innostusta keittiöremppaan.
Törmäsin netissä Forssan huoltopalveluun, josta löytyykin vaikka mihin kodinkoneeseen varaosia. Löydettyäni jääkaappini manuaalin löysinkin listalta sen oikean kahvankin. Ja hintakin on kohtuullinen verrattuna siihen parin tonnin jääkaappiin mistä aloin haaveilemaan.
Onnekseni heidän varastosta löytyi kahva suoraltaan, joten sain sen parin päivän sisällä tilauksesta.

Onhan tuo kahva hieman erisävyinen kuin jo 9 vuotta vanha kahva, mutta hyvin nopeasti se unohtui. Kunhan tuo nyt kestää siihen asti että taloon tulee uusi jääkaappi. Mikä tapahtuu viimeistään silloin kun nykyinen jääkaappi simahtaa.

Ei kommentteja: