perjantai 27. kesäkuuta 2008

Yöshortsit

Ostin tässä pari viikkoa sitten itselleni saumurin mallia Elna 654. Olen yrittänyt kovasti puhua miehelleni että se olisi sitten minun 5-vuotishääpäivälahjani, mutta saa nähdä onko se sitä vai pelkkä vastine miehelleni ostettuun Asus Eee PC:lle.
Ensimmäinen kokeiluni sillä oli aiemmin postaamani kissatyynyliina ja nyt hurautin sillä itselleni yöshortsit.

Kangas on ihanan pehmeää puuvillaa ja kaupassa katselin siinä olevan jotain kiiltävää kuviota, josta en koko ompelun aikana saanut oikein selvää. Salamavalo näköjään auttoi asiassa ja paljasti kuviot.
Vyötärölle olisi saanut laittaa enemmän kovikekangasta... ainakin etuosaan. Takaosassa on leveä kuminauha antamassa ryhtiä. Vyötäröllä näkyvä nyöri on alunperin kengännauha, mikä nyt johtuu siitä etten löytänyt metritavaranyöreistä sopivaa väriä/mukavan tuntuista materiaalia. Eipähän tarvinnut miettiä nyörinpäille mitään erikoisempaa päättelytekniikkaa.

Ompelukoneenikin on melko uusi. Ostin sen aiemmin keväällä ja mallia se on Eva M260. Tosin tähän asti olin käyttänyt sen laatikkoa enemmän kuin itse ompelukonetta (leikkuualustana askarteluissani). Nyt taitekohta tuli kun pystyn nopeasti saumurilla huolittelemaan reunat ja loppusilaus tehdään ompelukoneella.

Seuraavaksi pitää varmaan alkaa kehittelemään yläosaa noille shortseille.

Ei kommentteja: