sunnuntai 13. heinäkuuta 2008

Aviopuuhailua

Eilen siskoni sitten meni ja merkitsi itsensä naiduksi. Päätin olla ahkera ja tehdä ihan itse onnittelukortin. En vain kuvaa suunnitellessa ajatellut ollenkaan kauanko menisi aikaa pistojen tekemiseen. Viimeiset pistot korttiin tein melkoisessa kiireessä eilen aamulla. Laskin tuossa että ristipisto-osioon aikaa meni jotain 20-30 tuntia ja itse kortin kokoamiseen ja tervehdyksen kirjoittamiseen meni pari minuuttia. Toivottavasti vain siskoni ymmärtää säilyttää edes tuon ristipisto-osion muistona. Korttiin oli tarkoitus laittaa vielä pitsiäkin, mutta enhän minä niitä enää kokoamisvaiheessa löytänyt mistään.


Meillä oli perjantaina 5-vuotishääpäivä itsellämme. Ja kuvassa on mieheni minulle ostama lahja, Panasonic SDR-SW20 - videokamera. Seuraavien parin viikon aikana minulla on aikaa opetella käyttämään sitä ja ehkäpä saan tännekin laitettua pienen pätkän kesälomastamme ja reissustamme Filippiineille.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Well, I have no idea what's this blog is about since I can't read the language, but that is one great profile picture. Very stylish.

Tiina kirjoitti...

Thank you for your comment. My blog contains my comments about some news, movies, books and also there is some stories about my crafts. For the persons who doesn't understand finnish selecting tag called Käsityöt is most interesting, because those usually contains also some pictures about my works.

If you like my profile picture, perhaps you like also blog of that photographer who took that picture.
http://turkkahynynen.blogspot.com/