lauantai 13. syyskuuta 2008

Käsilaukku

Vanhenemisessa on se hyvä puoli että kaikenlaiseen tekemiseen tulee varmuutta vaikkei jotain asiaa olisi koskaan aiemmin tehnytkään. Sitä on kuitenkin ehtinyt jo kokeilemaan tähän päivään mennessä kaikenlaista, jolloin tehdessään jotain uutta pystyy muista opituista asioista saamaan tukea myös tähänkin uuteen asiaan. Ja joissakin asioissa tekee aina samat virheet kuin ennenkin.
Jostain kumman syystä minulle on todella vaikeaa muistaa kovikekankaiden käyttö. Esimerkiksi tuo laukun kannessa olevasta vetoketjustakin olisi tullut huomattavasti parempi, jos olisin vain muistanut sen kovikekankaan ENNEN kankaan leikkaamista ja vetoketjun ompelua. Lisäksi myös kahvasta olisi tullut hieman vankempi, jos olisin sinnekin laittanut ripauksen kovikekangasta.


Olen suunnitellut laittavanni vielä niitit kahvaan. Mutta sitä ennen minun pitää korjata hieman laukun sisustaa ja kahvassa olevat niitit olisivat liikaa haitolla.
Se vain harmittaa tuossa laukussa että se on hieman lötkö. Mistä ihmeestä voisi löytää sellaista jämerää kangasta (mitä kauppojenkin laukkuihin käytetään)? Eurokankaasta ei ainakaan löydy, edes sisustusosastolta.

Ei kommentteja: