keskiviikko 19. marraskuuta 2008

Työn aherruksessa

Mies on Kyproksella työmatkalla, joten päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja saada tärkeimmät asiat kuntoon.
Eilen aamulla kirjoitin itselleni listan käsitöistä ja muista korjauksista, jonka jälkeen valitsin tehtäväkseni 3 tärkeintä. Laskin että olisin ehtinyt tehdä eilen illalla niistä yhden ellei jopa toisenkin, mutta kohtalo päätti puuttua peliin.
En saanut edes ensimmäistä tehtävää valmiiksi.
 
Purettuani vaatteen helmasta puolet huomasin että joutuin melkeinpä koko työn purkaa, jos aioin korjata rei'ät koneella ja se tuntui todella turhauttavalta. Päätin keskeyttää purkamisen ja paikata rei'ät käsin. Ja käsinompeluun menikin sitten koko ilta.
Ompelun yhteydessä jouduin jossain välissä aivan valtavan masennuksen ympäröimäksi, joka ei ole vieläkään mennyt pois. Siinä minä sitten illan istuin sohvalla neulan viuhuessa kankaan läpi ja silmistä kyyneleet tipahdellen. Jostain kumman syystä totesin vielä lisäksi hyräileväni ja laulavani Apulannan Paha ihminen-laulua (En edes tiedä mistä kummasta nappasin sanat ja sävelen, sillä en kuuntele Apulannan musiikkia ollenkaan) ja se laulu soi edelleenkin päässäni.
Yölläkin heräilin vähän väliä vatsakipuihin ja silloinkin ensimmäinen ajatus oli "paha ihminen".
 
En ymmärrä ollenkaan mistä moinen olotila johtuu. Toivon todella että se häviäisi mahdollisimman pian pois, tunne ei ole ollenkaan mukava. Se on jotenkin likainen ja tahriintunut mustaan.

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

=(

Tahtoisin niin olla luonasi lohduttamassa sinua. Ja selvittammässä kuka se paha ihminen oikein on. Et sinä, enkä toivottavasti minäkään.