Taas jotain uutta on tullut kokeiltua. Muistini mukaan edellisen kerralla syömäni kenguru oli makkarana, mutta tällä kertaa se pomppi luokseni ihan raakana pakastelihana.
Kengurupihvi
2 kpl kengurun palaa
3 rkl oliiviöljyä
2 tl punaista currytahnaa
Sekoita oliiviöljy ja punainen currytahna. Marinoi sulaneet kengurun palat molemmin puolin sekoituksella. Paistetaan grillissä muutaman minuutin ajan kunnes on haluttu kypsyystaso saavutettu.
Kukkakaalimuussia kookoksella (2 annosta)
500 g kukkakaalta (Esikypsennetty)
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
50 g voita
1,25 dl kookoshiutaleita
1,25 dl kookoskermaa
1 sitruunan tai limen mehu
suolaa
Silppua kukkakaali, sipuli ja valkosipuli. Sulata voi pannulla ja kypsennä silputut ainesosat keskenään. Lisää kookoshiutaleet ja -kerma kunnes saat aikaiseksi muussia. Mausta sitruunamehulla ja suolalla.
Kengurun ravintoarvoja en edes haaveile laskevani, joten tässä on kukkakaalimuussin arvot.
Energiaa 552 ckal
Hiilihydraatteja 14 g
Proteiinia 10 g
Rasvaa 49 g
Käyttämällä enemmän voita muussissa siitä saa pehmeämpää ja saa rasvojen määrääkin nostettua vielä lisää.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti