maanantai 9. marraskuuta 2015

Meidän viikonloppu - kolmas messupäivä

Urkki kurkki edellisessä postauksessa, mutta en sitten muistanut mainitakaan mistä hänen oma tuotesarjansa on kotoisin.

Kekkonen - Kekkonen - Kekkonen - Kekkonen
Kekkonen on yksi Arvokonseptien tuotesarjoista. Sopii lahjaksi annettavaksi huumorimiehille, joiden mielestä Kekkosen aikaan kaikki oli niin paljon paremmin. Messuilla oli myynnissä myös Arki design-sarjaa. Melkein ostinkin ensiapulaukun, mutta kun kaikki ensiaputarpeet löytyvät tällä hetkellä jo omista (peli)laatikoistaan en nähnyt tarpeelliseksi tällä hetkellä laukkua ostaa.

Ja nyt sitten kolmanteen ja samalla viimeiseen messupäivään. Tälle päivälle sain kumppanin seurakseni hoitamaan N:ää sillä välin kun itse tutkin rauhassa niitä osastoja, joita en saanut tarkastella N:n riehuessa vuoroin sylissäni ja vaunuissa.

Pääsin kuin pääsinkin tänään seuraamaan Tiffans ry:n kolmiulotteisten lasikukkien työnäytöstä ja oli se kyllä mielenkiintoista. Itse olen ollut pienellä lyijylasi- ja tiffany-kurssilla reilu parikymmentä vuotta sitten. Ja sen muistan että vaikka ajankohta kurssille oli mitä surkein, niin lasin työstäminen oli mukavaa. Luulen että näiden lasikukkien tekeminen olisi myös aivan yhtä mielenkiintoista.

Vaiheessa olevia lasikukkia

Valmiita kukkia

Ehkä kuitenkin jätän lasikukat odottamaan hetkeä, jolloin ei tarvitse enää pelätä että N menee niitä särkemään.

Tänä viimeisenä päivänä keskityimme eläimiin. Kävimme läpi lemmikkimessut missä teimme tuttavuutta lukuisten kissojen, pupujen ja koirien kanssa. Ihmettelimme pitkän tovin haisunäätejäkin, joista vaalea versio oli jatkuvasti liikkeessä.
Hieman hermostunut haisunäätä
Kun itsellä ei ole enää lemmikkiä tulee lemmikkimessuilla käytyä katsomassa vain eläimiä. Joten kaikki eläintenruokien ja -tarvikkeiden myyjät tulee kierrettyä kaukaa. Samalla tavalla meinasi käydä myös Kooky Gems:n kohdalla. Vaikka nyt heidän näytillä oleva valikoimansa olikin enimmäkseen eläinaiheisia, niin kyllä heiltä löytyy kaikkea muutakin kivaa pientä. Kuten esimerkiksi tämä:

Knitting lankakerä ketju (Lähde: Kooky Gems)

Kävimme vielä uudestaan myös ELMA-messujen eläinosastolla ja testasin miten N suhtautuu alpakoihin parin yön jälkeen. Ikävä kyllä edelleenkin hän niitä pelkää. Toivottavasti ei nyt sentään loppuikäänsä.

Se suuri pelottava alpakka
Metsämessut ovat omalla tavallaan mielenkiintoisia. Erittäin iso plussa heille tulee kyllä joka vuosi siitä miten näytteilleasettajat tekevät parhaansa huomioidakseen lapset. Varmaan mekin olisimme olleet siinä osiossa pitempään, jos N olisi pari vuotta vanhempi. Nyt meinasi koko metsämessut jäädä näkemättä.

Lähde: Messukeskus
Loppupäivästä juoksimme kiireesti Tulevaisuuden tori-alueelle, jossa oli esittelyssä uusia ideoita/tuotteita.

Hieman harmittaa ettei aiemmin tullut käytyä tuolla Tulevaisuuden torilla. Ihastuin vallan kympillä KeepLoopin mobiilimikroskooppiin. Pieni lisäpalikka kiinnitetään vain puhelimen tai tabletin kameraan ja tarjolla on heti-valmis mikroskooppi. Jouduin moneen kertaan toitottamaan itselleni etten tarvitse aivan välttämättä sitä mikroskooppia vaikka kuinka siisti laite se olisikaan ja hintakaan ei mikään älytön.

Mitähän muuta minulta jäi huomaamatta. Ehkä on parempi etten edes tiedä.

Ei kommentteja: