maanantai 10. huhtikuuta 2017

Mini Babybel-juustot

Olen tässä reilun viikon verran päässyt testaamaan Buzzadorin kautta Mini Babybel-juustoja.

Olen katsellut noita juustoja kyllä kaupassa, mutta en ole viitsinyt niitä ostella. Nyt kuitenkin tosiaan sain niitä kokeiltavakseni.

Mini Babybel-paketissa on juustopaloja 6 kappaletta, joten ne tulee syötyä kyllä nopeasti jos ei pidä varaansa.
Juustot on pakattu verkkopussiin, jokainen omassa muovikääreessään. Kun kääreen avaa, paljastuu alta punainen vahakuori. Kuoreen on kätevästi sisällytetty paperinauha, jolla saa vahakuoren avattua ja paljastettua juuston. Juusto irtoaa todella näppärästi kuorestaan.


Olen nyt pari kertaa laittanut juustoja N:lle evääksi uimaan lähtiessämme. Hänellä on kätevä pieni rasia, johon saa mahdutettua juuri sen verran evästä kuin 2-vuotias jaksaa syödä "rankan" suorituksen jälkeen.


Harmikseni vain N ei oikein pidä noista juustoista. Hän on tottunut kovempiin juustoihin ja Babybel-juustot ovat melko pehmeitä. Vanhemmat lapset ja aikuiset, joille olen tarjonnut juustoja, ovat taas pitäneet niistä. Ehkä nämä juustot ovat hieman vanhempaan makuun.
Itse pidin näitä juustoista ja voisin kuvitella nauttivani niitä treenin tai pyöräreissun päätteeksi. Näillä saa hoidettua sen pahimman energiahimon pois alta ennen kuin menee kauppaan ostoksille tai alkaa kokkailemaan kotosalla.

#Babybelbuzz #minibabybel #minibabybelfinland #Buzzador

Ei kommentteja: