perjantai 6. marraskuuta 2009

Wii Fit Plus

Pitihän se arvata että en voinut olla hankkimatta Wii Fitin uutta versiota Wii Fit Plussaa. Se on ollut toivelistallani jo pitkään, sillä siihen on lisätty kaikki ne ominaisuudet mitä jäin kaipaamaan Wii Fitissä.
 
Plus sisältää aivan kaiken sen mitä oli Fitissäkin eli jos on hankkimassa tasapainolautaa, niin kannattaa suoraan hankkia sellainen jonka mukana tulee Wii Fit Plus.
Tämän lisäksi siinä on mahdollista tehdä itse tarkka kunto-ohjelma jooga- ja lihasharjoituksista. Vaihtoehtoisena voi pyytää peliä kokoamaan ohjelma joogaharjoituksista, lihasharjoituksista ja pikkupeleistä mielialan mukaan.
 
Näillä näkymin tulen käyttämään Wii Fit Plussasta pelkästään itse tehtyä joogaohjelmaa ja hoidan sitten kunnon treenin EA Sports Activen tai My Fitness Coachin avulla. Noista ohjelmista kun puuttuu minua miellyttävä venyttelyohjelma.
 
Tällainen Wii Fitin olisi pitänyt olla jo silloin joskus. Viime aikoina on tuntunut että Nintendo tekee hieman hutaisten jotain uuden lisälaitteen ympärille että saavat ihmiset innostumaan lisäpalikasta ja antavat sitten muiden tehdä kunnon pelit. Onneksi sentään tekivät tästä uudemman version, joka ei muilta osin kyllä yllä muiden kunto-ohjelmien veroiseksi.

Ei kommentteja: