torstai 4. lokakuuta 2012

Vertikaaliköysi

Viime viikolla ahnehdin sitten viikonloppunakin treenejä. Lauantaina harjoittelin kuperkeikkoja ja käsilläseisontoja sekä yritin saada venytettyä spagaattia. Harmikseni huomasin että tauon aikana reidet ja pohkeet ovat jäykistyneet oikein kunnolla ja spagaatti oli vain hassu yritys. Se mikä kuitenkin on mielenkiintoista että selän venymisessä ei juurikaan ollut muutosta tapahtunut, mutta sen voi laittaa pysyvän yliliikkuvuuden piikkiin.

Sunnuntaina tutustuiin uuteen lajiin; vertikaaliköyteen. Ehkä yleiskuntoni ei ollut aivan täydellinen vertikaaliköyden harjoittamiseen, mutta kun lajia on tarjolla hyvin harvoin koulussani, joten tilaisuus on käytettävä hyväkseen.
Ei se aivan turha tunti ollut, minulla on edelleenkin voimaa jaloissani nousta ylöspäin. Kädet ovat ne heikko kohta kropassani. Niin kauan kuin kaikki hoidetaan vain jaloilla, ei mitään ongelmia ole. Tosin valitsemani housut olivat todella huonot köydelle. Kiinalaisella tolpalla nuo toimivat, mutta köydelle ne olivat liian liukkaat.
Mukava laji tuo on kyllä ja muistona minulla on molemmat jalkapöydät täysin auki sekä oikea ranne. Iho ei ollut ehtinyt vielä oikein koveta sellaiseksi kuin se normaalisti on. Jos vielä pääsen kokeilemaan lajia, niin minun pitää ottaa koko housuvalikoimani mukaan löytääkseni ne täydelliset housut lajille.


Huomenna menen nolaamaan itseni 1. tason tankotunnille. En löytänyt tälle viikolle sopivaan aikaan olevia 2. tason tunteja, joten otetaan tämä viikko vähän kevyemmin ja harjoitellaan perusteita.

Ei kommentteja: