torstai 14. huhtikuuta 2016

Skogsdjur - raglanpusero

Äkkiä se aika vierähtää. N:n kanssa aika kuluu kuin siivillä. Pääni tuntuu ajoittain olevan räjähtämisen partaalla kaikista niistä ideoista, joita haluaisin toteuttaa. Mutta kun en vain saa organisoitua itselleni aikaa. Kun töistä tulen kotiin haluan viettää sen vähäisen ajan, mitä N on vielä hereillä hänen kanssaan. En halua työntää häntä johonkin nurkkaan vain sen vuoksi että saisin toteuttaa itseäni. Mieluummin odotan aikaa, jolloin hän ei enää vaadi seuraani tai että hän nukkuisi ja minä en nukkuisi.

Tämän raglanpuseron tein jo alkuvuodesta N:n aloitettua päiväkodista. Hän tuntui sotkevan vaatteitaan enemmän kuin ehdin niitä pestä. Helpottaakseni tilannetta aioin ommella hänelle läjän puseroita. No, sain loppujen lopuksi ommeltua hänelle jopa yhden puseron. Olisin voinut kyllä tehtailla kerralla enemmänkin, mutta halusin ensin varmistaa kaavan sopivuuden ennen kuin ompelen 10 kappaletta mahdollisesti liian pientä puseroa. Mikä olikin oikea päätös.
Käyttämäni kangas ei ilmeisesti ollutkaan ihan niin venyvää kangasta kuin lehdessä oli käytetty, joten kaula-aukko oli jo tuoreeltaan hieman ahdas.

Skogsdjur - raglanpusero (Ottobre 1/2016)
Kangas on Eurokankaasta ja puseron malli on Ottobre-lehden numerosta 1/2016.

Yritin kovasti saada puserosta kuvaa N:n päällä, mutta N on oppinut kävelemään ihan itse ja hän on nykyään sisiliskoakin nopeampi liikkeissään. Joten alla kuvaa puserosta ajalta, jolloin rollaattori oli tarpeen ja pusero oli viimeistelyä vaille valmis.

Melkein valmis pusero kokeiltavana
Katsotaan milloin saan aikaiseksi ommella jotain toista mallia. Olen juuri ottanut N:lle käyttöön seuraavan vaatekoon, joten niin hätäistä tarvetta ei vielä ole lisävaatteille.

Ei kommentteja: