sunnuntai 18. tammikuuta 2009

Lumihiutale-kynttilänjalat

Minulta on näköjään jäänyt merkitsemättä milloin tämä Sinooperin askartelupaketti on saapunut. No, niin on parempi, sillä muuten sitä masentuisi kun tajuaisi kauanko se on lojunut nurkissa. Itse asiassa kyseessä taitaakin olla elokuussa tullut paketti.


Alkuperäiseen malliin ei kuulunut noita hopeisia lumihiutaleita vaan niiden sijaan oli vain kiedottu rautalankaa yksinkertaisesti koko homman ympärille. Lisäksi ulokkeista roikkui jotain vihreä-keltaisia helmikoristeita. Kyseinen malli ei sopinut minun ajatusmaailmaani, joten jätin kynttilänjalat odottamaan inspiraatiota. Jouluna se sitten saapui yhdessä lehdessä ja sain vihdoin ja viimein molemmat kynttilänjalat valmiiksi torstaina. Lehti on nimeltään Step By Step Wire Jewelry, winter 2009 volume 4 number 5.

Tämä työ oli ensimmäinen metallintaivuttelutyöni ja pidin siitä kovasti. Ehkäpä tämän vuoden aikana saan aikaiseksi tehdä korutöitä.
Vaikka apunani oli lauta jossa sain taivutella lumihiutaleet muotoonsa, on vasemman peukaloni ylin nivel huutanut hoosiannaa... tosin siihen nyt saattaa vaikuttaa myös tällä hetkellä työn alla oleva neuletakkikin.
Lähetä kommentti