maanantai 28. kesäkuuta 2010

Orcs and Elves

Juhannuksen aikaan oli hiljaisia hetkiä jolloin ei vain jaksanut seurustella muiden kanssa. Kaivoin DS:ni esiin ja käperryin omaan rauhaani sohvan nurkkaan aina kun sain ihmisten seurasta tarpeekseni.
Viihdykkeekseni löysin EA:n Orcs and Elves-peli, joka on ollut varastoissani jo pitemmän aikaa odottamassa hetkeä jolloin se voi näyttää voimansa. Tänä juhannuksena oli tuon pelin vuoro.


Uppouduin aivan täysin peliin ja sen parissa vierähtikin tunti jos toinenkin kunnes pelin eteneminen loppui lopputeksteihin. Kyseessähän on vuoropohjaista perusmättöä luolastossa, jonka päähenkilö on haltijasoturi nimeltä Elli. Galleriakuvista päätellen Elli on mies, mutta ota noista haltijoista nyt selvää, ehkei hänen vanhempansakaan olleet selvillä lapsen sukupuolesta ja antoivat hänelle tytön nimen tai ehkä hän vain muistutti niin kovasti synnyttyään naapurin mummoa että päättivät nimen lapsen mummon mukaan.
Pelasin keskivaikeustasolla ja näin jälkikäteen tuntuu että taidan jossain vaiheessa kokeilla miten vaikein taso sujuu. Keskitasolla ei oikeastaan vaikeuksia taistelutilanteiden kontrolloimiseen ollut ja pullojakaan en muistanut pahemmin käyttää.
Peli kesti ainoastaan 8 tuntia. Olisin mielelläni pelannut vielä muutaman tunnin pitempään, nyt se tuntui loppuvan aivan liian nopeasti.
Maksoin pelistä ainoastaan ~10 euroa, joten kyllä tuo peli oli hintansa väärti ja viihdytti minua sekä selkäni takana olijoita pitemmänkin aikaa.
Lähetä kommentti