maanantai 12. joulukuuta 2011

Projekti metrilaku 22

Olen ollut tässä reilun viikon ajan ärtynyt aikatauluista. Ei tullut leikkausta tänä vuonna eikä myöskään tammikuussa. Uusi arvio menee helmikuun lopulle.

Oikojani haluaa että hampaani ovat mahdollisimman tiptop ennen leikkausta ja onhan se varmasti mukavampaa oikoa hampaita terveellä leualla kuin paranemassa olevalla leualla. Mutta kyllä se vähän suututti kun kuulin muutoksista. Olin jo henkisesti alkanut valmistautumaan leikkaukseen, mutta nyt joudun "kärsimään" tätä odotuksen tuskaa ainakin kuukauden verran pitempään.

Minua on alkanut jo pelottamaan ja jännittämään leikkaus. Asiaa ei yhtään helpota se kun tutut pyytävät kertomaan uudestaan ja uudestaan leikkauksesta ja sitten kauhistelevat koko operaatiota. Yritä siinä sitten pysyä viilipyttynä, kun ympärillä maalaillaan vaikka mitä kauhuskenaarioita.

Mutta tosiaan, oikojani päätti leventää ylähammasrivistöä vielä entisestään kuukauden verran. Tällä kertaa hampaisiini ei juurikaan sattunut ja pystyin melko hyvin syömäänkin sairaalakäynnin jälkeen. Sain kouraani myös ison läjän uusia aikoja niin oikojalleni kuin kirurgillekin eli kyllä se leikkaus tulee... hitaan varmasti.

Ei kommentteja: