sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Jellaba versio 2

Minun pitää harjoitella valokuvausta enemmän. Miten saada järkkäri ottamaan valokuva ajastuksella siten että se kuva pysyy tarkkana ja vielä enemmän sitä kuinka poseerata. Pitäisiköhän minun laittaa siihen kohtaa mihin tulen seisomaan joku luuta ihan vain tarkennusta varten. Nyt olen tehnyt tarkennuksen oven ripaan ja sehän on yleensä minusta sen 30 senttiä taempana.

Edellinen jellaba oli tosiaan vain kokeilukappale ja päädyin tekemään nyt sitten varsinaisen jellaban kokoa pienemmällä kaavalla. Materiaalin harmaa osa on villakangasta ja kuviollinen jotain mitä-lie kangasta. Edessä on lyhyt bling-bling-vetoketju helpottamaan pukemista ja riisumista.Latoin helmaan aluksi varmuuden vuoksi kunnon 10 sentin saumanvaran. Kun kokeilin kaapua, totesin sen olevan liian paljon ja leikkasin 5 senttiä pois. Tietenkin unohdin että minun pitää myös kääntää helmaa, joten lopputuloksena on hieman liian lyhyt kaapu. No, jos avaan helman taitoksen ja lisään sinne pätkän niin kyllä minä sitten saan siitä paremman pituisen tai ainakin lähempänä sopivaa pituutta.

Kyllä musliminaisilla on helppoa. Ei tarvitse miettiä mitä pukee päällensä. Siitä vain vetää kaavun ylle ja homma on valmis. Marokon reissuilla totesinkin että on helteessä on huomattavasti mukavampi olla löysässä kaavussa kuin  tiukoissa puseroissa ja farkuissa. Jellaban sisälle kun jää ilmavaraa kuivattamaan hien, mutta tiukat vaatteet taas työntää hien kankaitten läpi ja sitten näyttääkin ihan uitetulta koiralta.

Yksi tuttuni halusi myös tuollaisen jellaban, joten kunhan vain löydän hänelle sopivan farkkukankaan tulee tänne vielä yhden jellaban projekti.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kunnon Illuminati-kaapu! Sen kanssa kelpaa pystyttää uutta maailmanjärjestystä: selässä okkultistisia kuvioita, huppu peittää kasvot ja tumma väri on muuten vain pahaenteinen.

Tiina Köngäs kirjoitti...

:D
Hmmm... pitäisköhän alkaa harrastamaan larppausta...