tiistai 12. elokuuta 2008

Elämänmeno

Hiljaista on. En ole ehtinyt tännekään mitään kirjoittelemaan vaikka paljon olisi aiheita mistä kirjoittaa. Syynä on muuttunut elämänrytmin muutos ja kiire hääkortin parissa.
 
Kesälomallahan me kävimme Filippiineillä ja palattuamme takaisin Suomeen ei aikaerosta toipuminen normaaliin rytmiin käynytkään käden käänteessä. Olemmekin viimeiset pari viikkoa olleet välitilassa ja toivomus onkin että pysyisimme tuossa välitilassa. Viime talvena tuntui todella raskaalta lähteä kuntosalille pitkän työpäivän jälkeen, joten nyt kun heräämme jo klo 6 aamulla ehdimme hyvin käydä kuntosalilla ahertamassa tunnin ja olla kuitenkin töissä normaaliin aikaan ja pirteänä kuin peipponen. Kuntosalin jälkeen ei tunnu enää niin harmittavalta tehdä töitä klo 18 asti (Mihin se usein vilahti viime talvena). Tokihan tuon huonona puolena on se että joudumme menemään aikaisin nukkumaan (viimeistään klo 21), jolloin ystävistä saattaa tuntua oudolta meidän aikainen kotiinlähtö kyläilemästä.
 
Vapaa-aikani vie tosiaan tällä hetkellä hääkortin pistely, jonka deadline vaati kaiken muun täydellisen keskeyttämisen. Tämä kortti tosin valmistunee nopeammin kuin edellinen jo muodostuneen rutiinin vuoksi. No, kunhan tuo on alta hoidettu, niin sitten taas alan toivon mukaan taas lisäilemään päivityksiä blogeihini. On sen verran paljon kerrottavaa kaikilla osa-alueilla.
Lähetä kommentti