torstai 27. marraskuuta 2008

Simply soppa

Kävinpä tutustumassa Forumin uuteen ruokailupaikkaan nimeltään Simply soppa. Pakko sanoa että kaaduin samaan ansaan mihin varmasti moni muukin osuu luullessaan keittoja kevyiksi, jotka eivät vatsaa täytä.
 
Annokset ovat todella isoja ja ainakin oma annokseni ei ollut pelkkää nestettä vaan sisälsi paljon kiinteääkin syötävää. Jos raavaalle miehelle ei annos jostain kumman syystä tunnu riittävän, niin viimeistään leivän syönti täyttää hänenkin tarpeet. Keiton hintaan kun kuuluu niin paljon leipää kuin vain haluaa ja jo yhden syömisessä on melkoinen urakka, sillä viipaleet ovat isoja.
 
Keitokseni valitsin pekoniseljankonin ja keiton huonot puolet olivat oliivit sekä alussa kuumuus. Jostain syystä en vain kykene syömään oliiveja, jo pelkästään niiden tuoksu tekee pahaa. Öljynä oliivi kyllä menee miten päin vain. Aikani kiroillessani hampailleni hieman liian sitkeää leivänkuorta, tajusin upottaa leivänkuoret keittoon ja dipata sitten pelkästään pehmeää sisustaa öljyseokseen. Leivänkuoret maistuivat todella hyvältä keiton seassa.
 
Suosittelen tutustumiskäyntiä kyseiseen paikkaan. Sen löytää Forumin pohjakerroksesta, kun lähtee kävelemään kohti rautatieasemaa.
 
Lähetä kommentti