keskiviikko 18. helmikuuta 2009

Maata meren alla

Eilen kävimme katsomassa Maata meren alla-elokuvaa Veikkauksen tukemana. Veikkaus tarjoaa asiakaskorttiensa omistajille tiistaisin suomalaisia elokuvia kaksi lippua yhden hinnalla. 4,5 euroa per lippu kuulostaa hyvältä hinnalta jolla kehtaa käydä katsomassa vähän oudompaakin suomalaista elokuvaa.
 
Itse elokuvasta... siinä ei viljellä alapäähuumoria eikä muitakaan suomalaisille elokuville tyypillisiä nyrjähdyksiä. Okei, siellä on pakollinen alastonkohtaus, mutta siitä ei kovin moni saa kyllä kiksejä. Muutoin elokuva on kevyttä viihdettä, joka ei ainakaan kerta katsomalla sisältänyt mitään syvällisempää. Elokuvasta tulee mieleen Ruokala Lokki ja Lost in Translation.
En ole lukenut alkuperäistä romaania, mutta minusta tuntuu että saadakseen kaikki irti elokuvasta kyseisen romaanin lukeminen voisi olla kannattavaa, jolloin voisi ehkä aueta joitain asioita joita vain pikaisesti sivuutettiin elokuvassa.
 
Maata meren alla on kuin silakka...

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Älä ala silakoille!

Ne ovat rajusti aliarvostettuja! Ovat vain hissukseen vedessä ja hissukseen tekevät mitä tekevät. Ei ne ole mitään pahaa tehneet!