tiistai 22. helmikuuta 2011

Love and Other Drugs

Kävin eilen päivän päätteeksi katsomassa elokuvan Love and Other Drugs.
Traileri lupaa komediaa ja elokuvan alkupuoli onkin komediaa, mutta puolessa välissä koko homma kääntääkin kelkkansa ja muuttuu draamaksi. Alkuosa oli loistava ja kunhan tuosta kelkan käännöstä toipui, niin kyllä loppuosakin menetteli.
Alkuosassa käsitellään luuseria, jota ei kiinnosta sitoutuminen mihinkään ja tärkeintä hänen elämässään on hauskanpito, mahdollisimman monta kaatoa ja paljon helppoa rahaa. Loppuosassa käsitellään miten sairaus, johon ei vielä ole saatavilla lääkitystä vaikuttaa parisuhteeseen ja sairastuneeseen henkilöön.
Nyt kun tiedän millainen elokuva on kyseessä niin menisinkö katsomaan sen uudestaan? Meinasin ensin kirjoittaa ehkä, mutta tarkemmin asiaa pohdittuani päädyin tulokseen: kyllä, katsoisin sen uudestaan.

Jos vain rakastaa toista tarpeeksi paljon, ei välitä toisen sairauksista tai muista heikkouksista tippaakaan. Se rakkaus vaatii kuitenkin paljon uhrauksia, mutta jos sen tietää ja edelleenkin on valmis uhrauksiin, niin se rakkaus on puhdasta.

Mielenkiintoista miten paljon hiustyyli ja parta vaikuttavat ulkonäköön. Pääosan esittäjä tässä elokuvassa on Jake Gyllenhaal.

Tässä on alkuun kuva hänestä sellaisena kuin oli Love and Other Drugs eli mitä luultavimmin hänen normaali ulkonäkönsä.
Minulla katse kohdistui koko ajan olemattomaan suuhun. Ylähuulta ei juurikaan ole ja se häiritsee minua todella paljon miehissä.

Tässä on kuva Jakesta elokuvassa Prince of Persia: The Sands of Time.
Eipä enää haittaa pieni suu. Pitemmät hiukset antavat anteeksi olemattomat huulet. Itseasiassa minusta tuntuu että, jos hänellä olisi tällä hiustyylillä yhtään isommat huulet, niin hän näyttäisi pöljältä.

Huomatkaa myös hänen vartalonsa. Ei yhtään hullumpi ja tuo vartalo on melkoisen paljon esillä myös Love and Other Drugs-elokuvassakin.
Pienellä vahinkolaukauksella löysin netistä myös yhdestä elokuvakohtauksesta kuvan, jossa näkyy vilahdus hänen öööh... kalleuksistaan. Harmi etten tuota tietoa pongannut ennen elokuviin menoa, niin en kiinnittänyt kyseisiin alastonkohtauksiin niin paljon huomiota vaan keskityin vain ihailemaan kiinteää vartaloa kokonaisuudessaan. Toisaalta jos olisin tiennyt sen olemassa olon, niin sitten olisin jäänyt tuijottamaan vain jatkuvasti tiettyä kehon osaa ja jättänyt kaiken muun huomioimatta.
Lähetä kommentti