perjantai 25. helmikuuta 2011

Projekti metrilaku osa 18

Jälleen on käyntikerta taas takana. Kaikki raudat ja kuminauhat uusittiin. Viimeiset ylätakahampaat liitettiin mukaan rautoihin. Rautalankavirityksiä on siellä sun täällä hankaloittaen hampaiden puhtaana pitoa.
Yksinäinen kakkonen on edelleen omassa virityksessään ja tahtoo kovasti liikkua samaan riviin muiden hampaiden seuraksi.
Enää viimeiset alatakahampaat ovat irrallaan ja näillä näkymin nekin liitetään kohtapuoliin muiden seuraan.

Eilisen illan ja tämän päivän on hampaita särkenyt paljon ja kitalakikin on hieman turvoksissa. Pari päivää kun jaksan napsia särkylääkkeitä, niin tiedän sen jälkeen kivun hellittävän ja hampaiden tottuvan nykyiseen vetoon.

Minun pitäisi ryhdistäytyä oikein kunnolla ruokavalion suhteen. Hampaitteni pintaan on alkanut taas kertyä blakkia, kun olen joutunut syömään enemmän hiilaripitoista ruokaa (kiitos huonon työruokalan). Ehkä alan viikonloppuisin tekemään itselleni viikon eväät tai sitten pyrin pääsemään jonnekin muualle syömään lounaita.

Oikojani vihjaili että hyvällä tuurilla loppuvuodesta olisi jo leikkaus. Toivon itsekin jo kovasti sitä vaihetta, jonka jälkeen on jäljellä enää vuosi-pari ylläpitoa ja täydellinen vapaus koittaa.
Lähetä kommentti