perjantai 26. lokakuuta 2012

Lush - FUN

Tänään töihin mennessä päässäni alkoi viirata ja käänsin kantani kohti keskustaa. Lushin liikkeeseen oli tullut joulun tuotteet ja vaadin saada jälleen tänäkin jouluna itselleni Snow Fairya.

Liikkeeseen päästyäni huomasin että sinne oli itseasiassa tullut erittäin paljon uusia tuotteita sitten viime käyntini ja vanhoja hävinnyt. Suihkusaippuoiden määrä oli vähentynyt, mutta meikkivalikoima oli laajentunut. Kiinteiden saippuoidenkin määrä tuntui pienentyneen. Oikeastaan ainoa, joka oli pysynyt samana oli kylpyvaahtotuotteet.

Uutuuksista löytyi kaikenlaista kivaa ja mielenkiintoista, mutta se mistä nyt kirjoitan on saippua nimeltä FUN. Se on nimittäin muovailuvaha ja saippua. Intouduin itsekin kokeilemaan sitä liikkeessä ja muovailin söpön pienen kukan.

FUN - muovailusaippua
Ei aivan niin notkea kuin muovailuvaha, mutta tuoksuu huomattavasti paremmalle ja kädet tuoksuvat hyvälle vielä tuntienkin jäkeen. Jokainen väri tuoksuu erille ja värejä sekoittamalla saakin sitten aivan omanlaisensa tuoksun.

Saippuani jäi vielä liikkeeseen, mutta toivon mukaan saan sen haltuuni viikon päästä. Sitten näen millaiseksi se muuttuu ollessaan pitempään huoneilmassa.

Nyt on sitten joululahjat hankittu siskon pojille. Saavat veijarit leikkiä saippualla ja pysyvät samalla puhtoisina.

Ei kommentteja: