sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Kypärämyssyä ja kuolalappua

Keväällä kävin messukeskuksessa kädentaidot-messuilla. Se tapahtuma oli kyllä pettymys. Ilman N:ää en olisi löytänyt sieltä mitään ostettavaa enkä olisi käynyt edes lapsimessuilla kuluttamassa aikaani.
Kiitos tosiaan N:n että löysin mielenkiintoisia kankaita ostettavaksi.

Ensimmäisistä kankaista syntyikin kypärämyssy ja kuolalappu.

Viikissä tuulee aina ja itsellänikin pitää korvat suojata aikaisesta syksystä myöhään keväälle muutoin esiintyy pientä kipuilua korvissa. Sen vuoksi N pitääkin kypärämyssyä pitkälle kesää.
Myssyn tähtikuviokangas on messuilta. Lisäsin myssyyn yksiväristä vihreää päälaelle rauhoittamaan väriloistoa. Tähtikuviokangas on Poppanavakasta ja yksivärinen vihreä on ostettu Eurokankaasta.

Kypärämyssy
Olen tyytyväinen lopputulokseen. Tosin jos olisin ollut viisaampi niin olisin kohdistanut kuviokankaan leuan alta siten että tähdet eivät olisi katkeilleet niin päättömästi sauman kohdalta.

Kuolalappu on tehty täysin samoista kankaista. Kuolalapun toinen puoli on yksivärinen ja toinen taas tähtikuviollinen. Näin voi sitten lappu kääntää sopimaan muiden vaatteiden kanssa ilman että omistaa triljoonaa eri kuolalappua. 

Kuolalappu
Kuolalappu toimii muuten myös hyvänä suojana jos pikkuinen on kova pulauttelemaan. Ei tarvitse olla jatkuvasti vaihtamassa vaatteita.
Lähetä kommentti