maanantai 1. kesäkuuta 2015

Seinäkoreja

Kaikki pienet tavarat saavat melkoista kyytiä vaipanvaihtopisteen lähellä kun N innostuu huitomaan raajoillaan jokaiseen ilmansuuntaan. Pelastaakseni tavarat jatkuvalta roskakoriin päätymiseltä virkkasin pari pientä koria ja ripustin ne seinälle pois pienten käsien ulottuvilta.

Korit eri kiinnityksillä
Ensimmäiseen koriin päätin tehdä keskellä taakse yhden ainoan lenkin johon kiinnittää koukku. Tämä oli vikatikki sillä kun koriin laittoi jotain se levähti auki edestä ja vaarana oli että tavara olisi tippunut. Siihen mahtui kuitenkin juuri sopivasti kosteuspyyhkeet, jotka pureutuivat korin reunoihin sen verran tiukasti ettei mitään vaaraa niiden tippumisesta ollut.

Toiseen koriin laitoinkin sitten suosiolla kaksi lenkkiä niin kulmiin kuin vain mahdollista, jolloin ne pingottivat korin kutakuinkin muotoonsa. Tässä pysyykin kaikki pienet härpäkkeet tallessa.

Lanka oli Novita Tuubi ja sitä meni yhteensä 300 g käyttäessäni koukkukokoa 8. Korien väri on muuten tumma violetti, jos värityksestä ei oikein saa selvyyttä. Ei kuulu minun värimaailmaani, mutta eipä tuo tuolla seinässä haittaa. Ostin langan alennusmyynnistä ja toinen vaihtoehto olisi ollut sinapinkeltainen. Se olisi ollut vielä vähemmän minun värimaailmaani.


Ei kommentteja: