lauantai 5. marraskuuta 2016

Organix Finger Foods Sormiruoat

Organix Finger Foods valmistaa naposteltavaa lapsille ja miksei vanhemmillekin ilman turhuuksia kuten sokeria.

Buzzadorilta sain kokeiltavakseni Organixin sormiruoista kolmea eri makua; paprika, porkkana ja maissi. Valikoimaan kuuluisi myös tomaatti ja juusto, mutta näitä en ole edes nähnyt kaupoissa.



Kokeilu tulikin sopivaan hetkeen, sillä olimme juuri valmistautumassa pitkälle automatkalle Kuusamoon. Ja nämä lähtivätkin sitten matkaevääksi pojalle.

Pussi tuntuu ulkoisesti pieneltä, mutta nämähän ovatkin tarkoitettu taaperoille, jotka eivät mahdottomia määriä syö. Kooltaan kuviot ovatkin aika isoja. Niihin on hyvä tarttua pienenkin ja niitä ei voi purematta niellä.

Poika ei ollut ainoa makutuomari vaan maistelin niitä itsekin. Paprika maistui selkeästi paprikalle ja maissi maissille. Porkkana oli minulle pettymys, eikä poikakaan oikein siitä tykännyt. Porkkana ei mielestäni maistunut porkkanalle tai ehkä se maistui mutta ei maistunut makealle porkkanalle joihin olen tottunut vaan jollekin väkevämmälle versiolle.
Poika söi paprikan ja porkkanan makuisia kuvioita yksi-kaksi kappaletta ja sitten siirtyi aina syömään miedomman makuisempia maissikuvioita.
Toivottavasti juustonmakuinen tulee joskus Suomen markkinoille. Minulla on hyvin vahva epäillys siitä että poika ihastuisi siihen makuun täysin.

#OrganixbuzzFI #Buzzador

Ei kommentteja: