tiistai 21. maaliskuuta 2017

Mummin housut ja dinosauruksia

Mummi ompeli jo viime kesänä N:lle haalarit pohjoisen kätköistä löydetystä kankaasta.
Itse ompelin niille pariksi dinosaurus-puseron.

Valmiina kerhokuvauksiin
Koko viime vuosi ja vielä tänäkin vuonna jatkuu päiväkodissa pojilla dinosaurus-teema. Ehkä se on hieman laantunut jo osalla pojista, mutta meidän perheessä se jatkuu edelleenkin.
Niinpä melkein hypin riemuissani törmätessäni loppukesästä... vaiko syksyllä... Sellossa PaaPii Designin dino-kankaaseen.

PaaPii Designin Dino puserossa
Puseron malli löytyi yllätys yllätys Ottobren numerosta 3/2005. Alunperin puserosta piti tulla rehellinen poolokaulus, mutta ommeltuani olkasaumat totesin että pusero ei tule menemään N:n päästä läpi. Se pää tuntuu olevan jatkuva riesa. Laitoin sitten toiselle olkapäälle nepparit lisäkaitaleella ja se ratkaisi ongelman. Tosin olen saanut kyllä kuulla sen jälkeen että kiinnitin nepparit väärälle puolelle. No, se on pieni murhe ja makukysymys. Vaikka kaula-aukon kanssa olikin ongelmia, niin pidän puseron mallista sen verran että taidan tehdä sitä vielä muutaman kappaleen.

Mummin housut
Viime kesänä tuli N:n mummin kanssa puhetta siitä ettei pojalla oikein ole sopivia housuja. Päädyimmekin kesälomareissumme aikana penkomaan vanhoja kangaslaatikoita ja löysimmekin läjän kelpokankaita housuiksi muunneltavaksi. Edessä onkin housujen kulutuksen ruuhkavuodet. N:n kasvua odottavissa vaatelaatikoissa kun ei tunnu oikein olevan tällä hetkellä sopivia housuja. Myös t-paidat tuntuvat olevan tiukilla N:n tämän hetken vaatekoossa. No, tiedän mitä teen seuraavat pari kuukautta öisin.

Ei kommentteja: