tiistai 19. toukokuuta 2009

Kauan odottamani paketti saapui perille

Eilen oli ilon päivä kotiin saapuessani. Postilaatikossa odotti pakettikortti. Hetkessä hilpasin meidän Valintataloon ja kotiinpaluu tapahtui suu leveänä virneenä yrittäen nuoleskella jäätelöä ja samalla pitäen pakettia tiukasti kainalossa.
 
Tovin odottamani EA Sports Active Personal Trainer oli saapunut vihdoin ja viimein meille.
 
Pikaisen testauksen jälkeen tämä peli näyttäisi sisältävän juuri sen mitä olen kaivannut Wii Fitissä. Kunhan nyt vain kokeilen vielä muutaman päivän, niin pystyn kertomaan oikeamman mielipiteeni pelistä.
 
Puolen tunnin treenikokemuksen jälkeen isona plussana pitää sanoa ohjaajan näyttämät liikkeet. Halutessaan saa ohjaajan näyttämään liikkeet jatkuvasti ja kertomaan kun pitää esimerkiksi nousta kyykystä ylös. Tämän lisäksi treenaajan avatar näyttää myös liikkeen suunnilleen samaa tahtia kuin mitä pelin mielestä treenaaja tekee liikettä. Tämän lisäksi ohjeet on tarjolla myös videomuodossa, joten mitään epäselvyyksiä ei pitäisi olla liikkeiden teon suhteen.
Mukana tuleva vastusnauha menee lapsille ja heikot lihakset omaaville, mutta jos on vähänkään kannellut ostoskasseja voi hyvinkin nopeasti todeta vastusnauhan olevan liian joustava omille lihaksille. Nauhan mukana tuleva kiinnitysmekanismi näyttäisi kuitenkin sellaiselta että sillä saa jäykemmätkin vastusnauhat toimimaan kätevästi.
 
Mutta makustellaan vielä tuota peliä ja kyllä, aion käydä läpi sen 30-päivän treeniohjelman ja katsoa tuleeko siitä mitään aikaiseksi. Tavoitteita kun minulla on tuon kunnon suhteen ihan kiitettävästi.

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Jään mielenkiinnolla odottamaan jatkoa.