maanantai 4. toukokuuta 2009

Shaun White Snowboarding: Road Trip

Olen pitkään ollut kaikkea urheiluun liittyviä pelejä vastaan, jotenkin vain ei ole napannut rämpyttää padia ja saada tyyppi juoksemaan halutulla tavalla kentällä (kunnon seikkailut ovat täysin eri juttu).
Wiin myötä olen kuitenkin saanut intoa ja mielenkiintoa kokeilla kaikenlaisia pelejä. Ehken kuitenkaan vieläkään suostu pelaamaan NHL:ää tai muita vastaavia ryhmäpelejä.
 
Shaun White Snowboarding-peli on viimeisen puolen vuoden aikana ollut mielenkiintoni alla ja sekin oikeastaan Wiin tasapainolaudan vuoksi. On huomattavasti mielekkäämpää ohjata lautaa jaloilla kuin wiimotella tai padilla. Toki tasapainolaudan kanssa käytetään myös wiimotea, mutta ainoastaan hypyissä, muulloin kaikki on jalkojen varassa. Pelkän wiimoten käyttö ei minua kiinnosta pätkääkään tämän kaltaisessa pelissä ja taitaa minulta jäädä pelin ryhmätoiminnot kokeilematta.
 
Tasapainolautaa käytettäessä peli on melkoista jalkatreeniä ja puolen tunnin session jälkeen jalkani ovatkin jo täysin hapoilla ja linkkaan pari seuraavaa päivää tyytyväisenä. Ehkä teen liikkeet aivan liian tosissani, mutta hiki pelissä kuitenkin tulee pitemmän päälle... ja pohkeet saavat lihasta...
 
Pitäisi kesäksi varmaan hankkia jokin rullalautapeli. Jaa, no, ehkä mieluummin jokin surffilautapeli (jos sellaisia on saatavilla).

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Varmaan mukava harrastus:-)!Muuten laitoin oman blogini suljetuksi.Sen FashionSweetyroom.Ainakin toistaiseksi.Jos haluut lukea sitä,niin tarvisin sähköpostiosoitteesi?T,Kavereita sivulta Kata2

Tiina kirjoitti...

Pelaan oikein mielelläni, kunhan vain löytyisi aikaa.
Viime vuoden ajan käsityöt ovat vieneet melkoisesti aikaani pelaamiselta, mutta näyttäisi siltä että saisin tässä vähitellen tasattua aikaani kaikkien harrastusteni ja mielihalujeni suhteen.