keskiviikko 19. maaliskuuta 2008

Agressiivinen olo

Viime päivinä minua on ottanut pattiin oikein kunnolla. Eilenkin näyttö alkoi temppuilemaan pahimman kerran ja olin valmis viskaamaan sen jo ikkunasta ulos ennen kuin mies onnistui saamaan näytön toimimaan normaalisti (Säätönappi oli jumittunut). Loppuillan valittelin sitten kun fontit eivät näytä normaaleilta...
Tänä aamuna ompelin neuletakkiin napit ja huomasin napinreikien olevan liian suuret ja erehdyksissäni laitoin vielä napitkin vinoon kiinni. Joten luvassa on illalla purkuhommia.
 
Kaiken kukkuraksi Sonera aiheuttaa erittäin paljon herneen nenään vetoja tämän tästä. Ensinnäkin tämän tästä tapahtuu pieni mikrokatkeamisia nettiyhteydessä. Nyt ne päättivät sakottaa asiakkaitaan paperilaskuista eli huhtikuusta lähtien paperiversiot laskuista maksavat 1 euron. Samassa yhteydessä joitakin palveluja lopetetaan. Tämän lisäksi Soneran asiakaspalvelu muuttuu toukokuussa maksulliseksi, minkä seurauksena ne jotka haluavat soittaa palvelunumeroihin joutuvat poistamaan käytöstä maksullisiin palveluihin soiton eston. Ja ihan kuin tuossa ei olisi ollut tarpeeksi nyt ei edes ole mahdollista mennä kaikille normaaleille sivuille tuon Cogent Communications hommelin vuoksi.
 
Onhan se mukavaa että he ajattelevat luontoa tuolla paperisäästämisellä, mutta joudun joka tapauksessa tulostamaan laskun PAPERILLE kotona jotta muistan maksaa laskun ja siitä säilyy tieto muunakin kuin sähköisenä hiukkasena jossain tuolla kaukana. Olen jo muutaman kerran repinyt itseäni hiuksista, kun jokin tärkeä sähköisessä muodossa ollut lasku/kuitti onkin hävinnyt taivaan tuuliin.
Mukavampaa olisi ollut että olisivat alentaneet niille asiakkaille liittymänhintaa, jotka päättävät siirtyä sähköiseen laskutukseen. Varsinkin kun alkavat saamaan suuria rahoja noista asiakaspalveluun soitoista (minuuttihinta on melkein 2 euroa). Tosin ei tuo laskun muuttaminen sähköiseen muotoon oikein tunnu luonnistuvan meillä muutenkaan. Kaikki ohjeet käskevät tekemään muutoksen Omilla sivuilla, mutta kun en edes muista nähneeni mitään lappusta tai sähköpostia missä olisi minulle annettu käyttäjätunnukset tai salasana.
 
Itselleni viimeinen pisara on ollut tuo joillekin sivuille pääsyn estyminen, olen nimittäin jo löytänyt joka päivä kohteenani olleita sivuja, jotka eivät syystä tahi toisesta enää toimikaan. Kaikki nuo yhdessä on sen verran iso paukku että olemme alkaneet erittäin vakavissamme etsimään uutta yhteydentarjoajaa.
Lähetä kommentti