tiistai 18. maaliskuuta 2008

Dollarin kurssi

Tänä aamuna minulle valkeni vihdoin ja viimein miten halpa dollari on tällä hetkellä.
Olen jonkin aikaa haaveillut kokeilevani Blackwork-kirjontaa (Onko sillä suomenkielistä nimeä?). Tänä aamuna päätin etsiä netistä aiheesta kirjoja ja etsiä paikan mistä sellaisen saa halvimmalla. Löysin tällaisen aloittelijalle sopivan Beginner's Guide to Blackwork -kirjan, jonka päätin sitten hankkia.
Saksalaisen Amazonin sivuilla kirjan hinta oli 12,99 € + postitus- ja käsittelykulut, kun taas USAn Amazonilla hinta oli 12,21 $ + postitus- ja käsittelykulut. Päädyin tilaamaan tuon USAsta, sillä nuo kulut olisivat molemmissa olleet samaa luokkaa (ilman valuuttamuunnoksia).
Kauhuissani katsoin kirjan loppusummaa, joka oli vähän päälle 20 $ kaikkine kuluineen. Mutta kiitos dollarin kurssin euroissa loppusummaksi pitäisi tulla alle 13 €. Eli saan sen halvemmalla kuin mitä Euroopassa olisin sen saannut (Tietojeni mukaan).
 
Tästä kaikesta heränneenä olen alkanut pohtimaan mitä kaikkea sitä ostaisi sieltä 30% hinnan alennuksella. Muutama uusi kirja ja ehkäpä Nintendo DS:lle kunnon varasto pelejä (Jos nyt vain ehtisin vanhojakaan pelata loppuun asti).
Lähetä kommentti