tiistai 1. marraskuuta 2011

Lushin talvituoteilta

Talvi on tuloillaan, mutta ei kuitenkaan. Tässä lunta odotellessa pääsin tutustumaan etukäteen Lushin tämän talven ja joulun tuotteisiin. Tuntui että joulu olisi tullut jo lokakuussa... no, pikkujoulu nyt ainakin.Tuoksuja löytyy makeasta mausteiseen ja värejä karamelleista maksalaatikkoon. Kyllä, kyllä, sanoin maksalaatikko. Siltä Bûche de Noël ensi silmäyksellä näytti suomalaiseen silmään, kiitos tuotteen pinnalla olevan merilevän. Tuotteen nimi tarkoistaa oikeasti ranskalaista jouluherkkua nimeltä jouluhalko. Alapuolella olevassa kuvassa jouluhalko on oikeassa alakulmassa. Bûche de Noël on kasvojen puhdistusaine, jonka pääosassa on manteli sekä muut jälkiruokaan sopivat herkut. Olen jo ehtinyt sitä pari kertaa käyttää ja mukavan pehmeiksi kasvot jäävät pesun jälkeen. Mielenkiinnolla odotan talvipakkasia, jotta näen miten ihoni sitten käyttäytyy.

Viime vuodelta tutut Snow Fairy ja Glögg ovat taas palanneet. Snow Fairy on tänä vuonna laajentunut myös huulivoiteeksi. Kirkkaan pinkin lisäksi huulivoiteisiin on tullut hailakan pinkin värinen Celebrate ja lämpimän oranssiin vivahtava Chilli Tingle.

Sokerikuorintojen sarallekin tuli taas uutta kivaa. Aloinkin jo kaipaamaan hieman lisää vaihtelua tuoksuihin, vaikka eivät nuo nykyisetkään missään nimessä huonoja ole. Tämän talven uutuus on Australian Igloo. Pidän paljon tuoksusta, mutta hieman epäilyttää miten kuorinnan sisuksissa oleva öljy käyttäytyy. Käytän sokerikuorintaa säännöllisesti tankotanssi-harrastukseni vuoksi. Kuorinnalla saan poistettua kitkaa vähentävät ainekset iholtani.

'Huulillekin tuli uusi sokerikuorintatuoksu lisää. Hassunoloinen tuote tuo Pow Wow. Sokerihuulikuorinnalla lähtee muuten Max Factorin Lipfinity todella hyvin pois, eikä sitä tarvitse juurikaan edes hangata.

Hyytelösaippuat ovat jotain, mikä ei vain mahdu minun kaaliini. Niitä on kiva katsella ja vielä hauskempaa niitä on heilutella sekä koskea, mutta käyttämään niitä en ole oppinut. Eikä kyllä yksikään ystävistäni tunnu ymmärtävän miten niitä käytetään. Ensiksi sitä yrittää ottaa käteen kuin tavallista saippuaa, mutta hyytelö on huomattavasti liukkaampaa kuin tavallinen saippua. Joten lopulta sitä vain "repii" hyytelöstä palasen ja silppuaa sen vielä pienemmiksi palasiksi, minkä jälkeen epätoivoisesti käyttää näitä pieniä paloja peseytymiseen. Niille, jotka osaavat hyytelösaippuaa käyttää oikein on näin joulun alla tullut tarjolle tuoksuna Jilted Elf.
Perinteisiä saippuoita minäkin sentään osaan käyttää. Ja viime vuodelta on palannut vanhoja tuttuja sekä uusia ystäviä, joista varmaan moni tulee ilahduttamaan minuakin kotiin asti. Northern Lights-saippua miellytti minun nenäkarvojani mukavasti ja uskoisin tämän sopivan myös ei-niin-vahvoja-tuoksuja-käyttäville tutuilleni. Angel's Delight... On muuten hupaisaa, kun raavas mies käy suihkussa ja palatessaan sieltä on yltäpäältä klitterissä. Candy Cane on minun uusi suosikkini ja sitä minun pitää ostaa mitä pikimmin varastoihini. Snowcaken kultaisuus houkuttaa myöskin sen haalimiseen.

Kylpyvaahdoista ei kovin moni suomalainen pääse nauttimaan, vaikka moni niistä haaveileekin. Itseltänikin löytyy pari kylpyvaahtopalaa. Tosin ei minulta löydy ammetta tahi edes vatia missä jalkojani liottaisin. Tosin Magic Wandin myötä voisin sellaisen kyllä ostaakin. Gingerbread House on myös taas palannut valikoimiin.Sain kokeiltavakseni Bûche de Noëlin, Glögg-suihkugeelin, Northern Lights-saippuan, Australian Igloo-sokerikuorinnan ja Snow Fairy-huulivoiteen. Nämähän eivät minulle tietenkään riittäneet, joten ostin vielä lisäksi Snow Fairy-suihkugeelin (säästöpakkauksen tottakai), Prince-ajovoiteen ja The Big Tease-muotoilugeelin.Ostokseni ja lahjat

Ehkä minä pärjään näillä jouluun asti. Tosin tuota Snow Fairya kyllä voisi ostaa vielä matkapakkauksen. Ja hiuksetkin kaipaisivat kohta lisää shampoota...

Ei kommentteja: