maanantai 21. marraskuuta 2011

Pakkanen... sitä iPodini ei tykkää

Ilmojen viilennettyä ja lämpötilan pudottua nollan seutuville ja sen alapuolelle alkaa tulla ikävä vanhaa iPod Shuffleani. Se ei juurikaan valittanut lämpötilanmuutoksista. Ehkä kulutti enemmän patteriaan, mutta muutoin toiminta oli loistava.

iPod Shuffle 2nd generation
Keväällä hankkimani iPod Nano on alkanut huutamaan armoa, joka kerta uloslähtiessäni. Tai vähintäänkin se toivoo että haluaisin kuunnella musiikkia vielä puoli tuntia sisälletulon jälkeen. Kosketusnäyttö ei suostu kylmällä tottelemaan käskyjäni. Onko vika itse kosketusnäytössä vai ovatko jäätyneet sormeni vain niin kylmät ettei näyttö suostu käskyjä ottamaan vastaan... tiedä häntä. Pitäisi varmaan kokeilla asiaa jonkun kanssa. Voisin tosin kokeilla myös sitä että pidän soittimen povellani takin sisällä, enkä rinnuksilla takin päällä tahi taskussa helposti saatavana. Jäätyköön koko tyttö, jos haluaa vaihtaa kappaletta tai lopettaa toiston.

iPod Nano 6th generation
Käyttämäni kosketusnäyttöpuhelimien kanssa lämpötila ei ole tuottanut vielä ongelmia yhtään. Sekä Samsungin Corby Pro että Nokian X3 ottavat käskyt vastaan nätisti. Tosin niissä onkin eri tavalla toimiva kosketusnäyttö.

Pitäisiköhän sittenkin hankkia iPod Shufflesta talvikausiksi uusin versio? Se on ulkonäöllisesti melkein samanlainen kuin tuo aiempi versioni. Tosin siitä ei näe soitettavaa kappaletta ja kappaleen kestoa, toisin kuin nanosta.
Lähetä kommentti