lauantai 7. marraskuuta 2015

Meidän viikonloppu - Ensimmäinen messupäivä

Tämä päivä ei alkanut kovin onnistuneesti. Kumppani ilmoitti aamulla lähtevänsä kaverinsa kanssa risteilylle, kun kaverinsa tarjosi ilmaisen reissun. Hyvästit minun omalle ajalle messuilla. Tämä tarkoitti sitä että N joutuu viettämään koko viikonlopun kanssani messuilla ja itse taas en saa rauhassa keskittyä mihinkään asiaan messuilla.

Messupäivä sujui ihan kohtalaisesti. N onnistui heti menomatkalla jo lyömään alahampaansa yläikenistä läpi riehuessaan ja siinä sitä sitten lohduteltiin pikkuista pitkä tovi veren valuessa suusta. Messukeskukselle päästyämme N sai pienen välipalan ennen kuin lähdimme kulkemaan halleja läpi.

Kiertelin metsämessut ja kädentaitomessut näin ensimmäisenä päivänä pikaisesti läpi ja keskityin enemmän OutletExpoon sekä ELMAn eläimiin.

OutletExpossa oli tarjolla melko paljon erilaisia kosmetiikkaan liittyviä yrityksiä. Itse kuitenkin pysähdyin ensimmäisen kerran vasta Finlaysonin osastolla. Hypistelin kovasti käsissäni N:lle kylpytakkia, mutta ne olivat hänelle vielä aivan liian isoja. Ostin kuitenkin hänelle sieltä ruokalapun, pienen kassin ja essun. Toiveissa olisi että hän joku päivä auttaisi minua enemmänkin keittiössä kuin vain uudelleenjärjestelemässä ruokailuvälinelaatikkoja.

Finlaysonin osaston tarjontaa
Parilla osastolla oli myynnissä lastenvaatteita ja toisesta melkein ostinkin N:lle collegetakin. Jäin kuitenkin vielä miettimään sen ostoa. Onhan tässä aikaa vielä käydä ostamassa se, jos alkaa liikaa kutkuttamaan mieltä.

Yhdellä osastolla oli myynnissä myös hyvin pienille jaloille kenkiäkin. Ne kengät eivät kuitenkaan iskeneet kovan pohjan ja jäykän varren vuoksi. Tilanne olisi sama jos itse laittaisin jalkaani laskettelumonot.

Feelmaxin osastolla sainkin kuulla jotain toiveikasta. He ovat kehitelleet jalkineita myös pienille lapsille ja jo tämän vuoden puolella pitäisi markkinoille tulla ensimmäinen malli. Heillä oli osastolla nähtävillä kolmen ensimmäisen mallin protoversiot eli joitain muutoksia tulee vielä ennen kuin kenkien myyntiin tuloa. Pohja oli kengissä mukavan taipuisa ja tarrakiinnitys helpottaa kengän kiinnittämistä. Pienin koko lasten kengissä tulee olemaan 22. Mitä todennäköisimmin tulen hankkimaan tällaiset N:lle ensi kesäksi, näistä kehtaan maksaakin enemmän sen verran mukavalta pohja ja sisusta tuntuivat.

Feelmaxin tulevat lasten kenkien protomallit


Loppupäivästä menimme ELMAn eläinosastoille katselemaan eläimiä. N oli innoissaan kanoista ja lampaitakin hän katseli oikein mielissään sekä hali aivan onnessaan lampaan taljoja. Alpakkaa hän halusi kovasti silittää ja riemu oli ylimmillään kun yksi alpakoista siirtyi tarpeeksi lähelle hellittäväksi. Hellittelytuokio kuitenkin loppui siihen kun alpakka halusi siirtyä vähän kauemmaksi ja joutui kääntämään päätään hetkeksi muutaman sentin etäisyydelle N:stä. N-ressukka säikähti aivan älyttömästi lähietäisyydelle tullutta päätä ja traumatisoitui sen verran että kaikki kaniinia isommat eläimet pelottivat häntä. Erittäin hankala tilanne. Hän halusi selkeästi päästä koskettelemaan eläimiä, mutta kun kaikki eläimet halusivat tuoda sen päänsä N:n lähettyville ja N taas pelkäsi eläinten päitä. Gerpiilit, kaniinit ja tiput olivat sellaisia, jotka eivät pelottaneet häntä.
Toivottavasti N on huomenna jo unohtanut tämän päivän kauhut ja on taas onnesta sekaisin katsellessaan eläimiä.

Ei kommentteja: