sunnuntai 1. kesäkuuta 2008

Sinooperin kesäkuun kerhopaketti

Sain torstaina postista paketin saapumisilmoituksen ja pääsin sen hakemaan perjantaiaamuna. Näillä näkymin oli viimeinen kerta että kävin Pihlajanmäen postikonttorissa. Kyseinen konttori kuuluu näihin lakkautettaviin posteihin. Viikon päästä sen palvelut jaetaan kahden kaupan välillä, joista toinen on meidän lähellä oleva Valintatalo. Odotan innolla sitä muutosta, sillä sitten voin hakea paketit Valintatalosta myöhään illallakin. Muutos tulee vähentämään huomattavasti myöhästelyä töistä tai ennenaikaisia töistä lähtöjä postin aukioloaikojen vuoksi.

Tässä kerhopaketissa ommellaan kassi Tilda-kankaasta. En pääse tätäkään ihan heti aloittamaan, sillä nyt tekeillä olevasta neulepuserosta puuttuu vielä hihat. Tosin aika hyvältä se näyttää kyllä ilmankin hihoja, mitä nyt pinta on vielä hieman epätasainen.

Sain etu- ja takakappaleen valmiiksi ensimmäisen kerran jo viikko sitten, mutta sitten huomasin emämokan etuosassa ja jouduin purkamaan siitä puolet pois. Sain nyt sitten vihdoin ja viimein etuosan tehtyä uudestaan ja liitettyä osat toisiinsa sekä neulottua kauluksen.
Odotan mielenkiinnolla miltä tuo tulee näyttämään hihoineen päivineen... sekä miten se enää mahtuu miehen päälle ensimmäisen pesun jälkeen.
Lähetä kommentti