tiistai 2. kesäkuuta 2009

Makramee-solmuja

Ostin tässä vapun alla sitten veljentyttärelleni Tiimarista pienen naru-helmipaketin, jossa oli ohjeet kuinka tehdään solmuja. Tuijoteltuani aikani pakettia päädyin ostamaan myös itselleni samaisen pussin. Iltapäivän sitten väkertelin avaimenperää ja rannekoruja opetellen näppärintä tapaa tehdä solmuja ja pujottaa helmejä lankaan ilman ärräpäitä. Ja seuraavana päivänä sitten väkerreltiin veljentyttären kanssa yhdessä solmuja.
 
Tiimarin valikoima on muuttunut siitä millainen se oli 90-luvun alussa. Ainakin meidän lähellä ollut Tiimari piti sisällään enimmäkseen vihkoja ja kyniä sekä erilaisia pieniä koriste-esineitä ja halpoja leluja. Nykyään Tiimarit tuntuvat olevan enemmän askartelu- ja juhlatarvikeliikkeitä. Tokihan sieltä saa sitä samaa kuin ennenkin, mutta tuo askarteluosuus on mielestäni kasvanut valtavasti. Itseasiassa Tiimarissa käymiset ovat taas lisääntyneet pitkän tauon jälkeen juurikin tuon vuoksi. Kouluaikana siellä kävi hakemassa koulutarvikkeita, mutta koulusta päästyä ei sieltä enää tuntunut löytyvän juuri mitään mielenkiintoista. Nyt löytyy taas vaikka mitä kivaa askartelutarviketta.
 
*Tässä on sen minun tekemäni avaimenperän kuva*
 
Jos jostain syystä ette näe kuvaa, niin se johtuu siitä että avaimenperä on hävinnyt kuin tuhka tuuleen ennen kuin ehdin ottaa siitä yhtäkään kuvaa.
 
P.S. Vaikka blogissani onkin viime aikoina ollut juttuja muista kuin käsitöistä, niin toki niitäkin on tekeillä. Mitään ei vain ole saatu täysin valmiiksi tuon minun kuntoilu-urakkani vuoksi.
Lähetä kommentti