lauantai 5. maaliskuuta 2011

Kengurua ja kukkakaalimuussia kookoksella

Taas jotain uutta on tullut kokeiltua. Muistini mukaan edellisen kerralla syömäni kenguru oli makkarana, mutta tällä kertaa se pomppi luokseni ihan raakana pakastelihana.


Kengurupihvi

2 kpl kengurun palaa
3 rkl oliiviöljyä
2 tl punaista currytahnaa

Sekoita oliiviöljy ja punainen currytahna. Marinoi sulaneet kengurun palat molemmin puolin sekoituksella. Paistetaan grillissä muutaman minuutin ajan kunnes on haluttu kypsyystaso saavutettu.

Kukkakaalimuussia kookoksella (2 annosta)

500 g kukkakaalta (Esikypsennetty)
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
50 g voita
1,25 dl kookoshiutaleita
1,25 dl kookoskermaa
1 sitruunan tai limen mehu
suolaa

Silppua kukkakaali, sipuli ja valkosipuli. Sulata voi pannulla ja kypsennä silputut ainesosat keskenään. Lisää kookoshiutaleet ja -kerma kunnes saat aikaiseksi muussia. Mausta sitruunamehulla ja suolalla.

Kengurun ravintoarvoja en edes haaveile laskevani, joten tässä on kukkakaalimuussin arvot.
Energiaa           552 ckal
Hiilihydraatteja 14 g
Proteiinia          10 g
Rasvaa             49 g

Käyttämällä enemmän voita muussissa siitä saa pehmeämpää ja saa rasvojen määrääkin nostettua vielä lisää.
Lähetä kommentti