keskiviikko 7. toukokuuta 2008

Millainen huivi?

Puh... vihdoin ja viimein sain raivattua taas muutama kymmenen gigaa lisätilaa digiboksiin. Hieman nuo äitiäni varten tallennetut Päivien viemää-jaksot veivät tilaa sieltä. Kun tilaa oli jäljellä alle 5 gigaa, oli pakko raahata läppäri muutamaksi päiväksi olohuoneeseen ja siirtää ohjelmia läppärille muokattavaksi. Loppusaldona 36 Päivien viemää-jaksoa editoitu ja poltettu DVD:lle. Aloin olla jo loppupuolella melko kypsynyt hommaan, mutta nyt se on hoidettu ja voin taas pari kuukautta olla ilman tilaongelmia.

Nyt voin sitten alkaa pohtimaan muita ongelmia. Hulluilla päivillä sorruin ostamaan hieman erikoisempia lankoja erilaisia huiveja varten. Mustan langan mukana tuli yksi huiviohje ja ehdin jo kokeillakin sitä. Muuten ok ohje, mutta en pitänyt ollenkaan siitä miten toinen reuna neulottiin, joten purin koko työn ja nyt etsinkin sitten uusia lankoihin sopivia huivimalleja.
Löysin netistä sivuston Knitting Pattern Central, josta löytyy melkoinen määrä ilmaisia malleja. Erilaisia huiveja ja shaaleja löytyy yli 300 mallia (jos nyt oikein laskin), joten enköhän sieltä löydä niitä täydellisen oikeita malleja.

Tosin otan oikein mielelläni kyllä ehdotuksiakin vastaan.
Lähetä kommentti