lauantai 31. lokakuuta 2015

Digi-, Ski- ja BoardExpot sekä Ninebot One

Nyt on sitten DigiExpo, SkiExpo ja BoardExpo käyty läpi. Mitä jäi käteen? Rukan hattarat meni hyvällä omalla tunnolla vatsaan, kuten myös Canal Digitalin pop cornit. Ruokajuomana kulautin ison tölkin Mad Crocin maistiaisia.N:lle meinasin ostaa Wuuuf-liukurin, mutta tulin siihen tulokseen ettei hän taida kuitenkaan olla vielä tänä talvena valmis laskemaan yksin liukurilla.

Wuuuf-liukureita (Lähde: http://www.wuuuf.fi/wuuuf-tuotteet)

Itse suorastaan rakastuin Segwayn osastolla näytille olevaan Ninebot Oneen. Olen hehkuttanut sitä laitetta varmaan jokaiselle vastaantulijalle ja loppumessujen ajan olin erittäin täpinöissäni.
Olen aiemmin syksyllä nähnyt bussin ikkunasta jonkun tyypin ajelevan yksipyöräisellä tai oikeastaan seisovan yhden renkaan päällä. Jouduin pariin kertaan vilkaisemaan ennen kuin uskoin silmiäni. Siitä asti yksipyöräinen on jäänyt kaihertamaan mieltäni. Ja nyt vihdoin ja viimein DigiExpossa pääsin aivan itse kokeilemaan laitetta. Tosin kokeilemassani pyörässä oli apupyörät tukemassa liikkumista.


Pyörä liikkuu samalla tavalla kuin perinteinen Segwaykin eli siirtämällä painopistettä eri suuntiin. Alku oli haparointia, mutta kyllä se siitä vähitellen alkoi sujua. Jos olisin vielä vähän pitempään kokeillut olisin varmaan ollut valmis kokeilemaan myös ilman apupyöriä laitetta.
Pyörää ei paljoa näy pitkän hameen alta ja kulkeminen voisi näyttää iltahämärissä ilman apupyöriä aika aavemaiselta. Ninebot One + valkoinen lakana voisikin olla kiva yhdistelmä näin Halloweenin aikana. Varsinkin kun tuosta pyörästä ei kuulu sähkömoottorin vuoksi mitään ääntäkään.
Tuo voisi olla myös aika kätevä pukatessa lastenvaunuja.

Nyt yritänkin keksiä oikein hyviä syitä sille miksi minun pitäisi ostaa itselleni tuo laite.
Voisin kulkea tuolla ainakin osittain työmatkani. Se painaa vähän yli 10 kg ja halkaisijaltaan on alle 48 cm, joten tarvittaessa sitä pystyisi kantamaankin esim. bussissa.

P.S. Blogissani on menossa arvonta postauksessa Lippuarvonta kädentaitotapahtumaan ja muihin samaan aikaan Messukeskuksessa oleviin tapahtumiin. Se on auki 2.11.2015 asti, joten käykäähän osallistumassa.
Lähetä kommentti