keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Keittiöremontti osa 2


Vähitellen keittiön remontti etenee. Aikani erilaisia vaihtoehtoja mietittyäni päädyin sittenkin muokkaamaan keittiöstä vain joitain pieniä osia saaden nykyiseen tilaan enemmän käytettävyyttä.

Tämä on ensimmäinen valmistunut muutos "remonttireiskan" käsissä.

Olen koko tässä asunnossa asumisen aikana inhonnut ylikaiken roskakaappia. Se vain on niin sottainen. Ensimmäisessä kuvassa on lähtötilanne. Roskakorien päällä on hylly, johon saa kätevästi laitettua kaikenlaista pientä kivaa. Mutta jos roskis tulee tupaten täyteen saavat hyllyllä olevat tavarat osansa roskista. Lisäksi roskakorien taakse jäävään isoon tilaan on todella hankala päästä. Käytännössä joudun aina ottamaan roskakorit ulos, jos jotain haluan perältä saada.

Roskiskaappi ennen
Muutos roskakaappiin tulee ottamalla se kätevä hylly pois. Nyt pääsen ainakin osaan takana olevista tavaroista helpommin käsiksi. Tokihan edelleenkin päästäkseni aivan takimmaiseen nurkkaa joudun edelleenkin ottamaan roskakorit ulos, mutta ainakin eniten käytettyihin tavaroihin pääsen helpommin käsiksi.

Roskiskaappi jälkeen
Kävin lisäksi Ikeasta ostamassa ulos vedettävän säiliön. Näin sain laitettua pulloharjat, puhtaat sienet ja muut tiskauksessa tarvittavat esineet lähelle tiskiallasta ja kuitenkin pois silmistä. Ennenhän nuo tavarat olivat minulla eteisessä siivouskaapissa, kun eivät keittiöön mahtuneet.
Jouduin poraamaan kaapin seinään pari ylimääräistä reikää, sillä tuon laatikon reiät eivät kaikki osuneet kohdilleen kaapin seinässä olevien reikien kanssa. Lisäksi jouduin siirtämään tiskikoneen poistoletkun roikkumaan hieman eri paikkaan. Tuo Ikean laatikko kun on 55 cm pitkä niin letku ja laatikko eivät mahtuneetkaan olemaan samassa paikkaa kaapissa.

Meillä on muuten viime aikoina porattu niin paljon reikiä seinään että N on alkanut matkimaan porakoneen ääntä.

Ei kommentteja: