perjantai 25. tammikuuta 2008

Kauneudenhoitotuotekokeiluja luvassa tänä keväänä

Vaikka pahaa sattuu, niin sattuu sitä hyvääkin. Kävin aamulla hakemassa postista tuotepaketin, jota käytän sitten seuraavan muutaman kuukauden ajan ja kirjoitan niistä arvostelun.
Puhun nyt Glossysta. Sivuston idea on siinä että käyttäjät kirjoittavat kokemuksiaan ja mielipiteitään käyttämistään kauneudenhoitotuotteista. Muut sivustolla kävijät voivat sitten lukea noita arvosteluja ja luoda niiden perusteella mielikuvan tuotteesta ja sen sopivuudesta itselleen. Näiden lisäksi arvostelijoilla on mahdollisuus saada tuotteista näytepakkauksia arvosteltavakseen, jos vain sattuu kuulumaan tuotteelle sopivaan kohderyhmään ja omaa arpaonnea.
Itselleni sattui tuuri viime viikolla ja sain sähköpostia että postin mukana pitäisi joku päivä tulla kolme tuotetta arvosteltavakseni. Olen siis viikon odottanut milloin paketti putkahtaisi ja pääsisin näkemään mitä tuotteita sain.
Nyt hylkään Vichyn ihonhoitotuotteeni muutamaksi kuukaudeksi ja otan käyttööni Lumenen tuotteet: Radiant päivävoiteen, Radiant Touch kasvoveden ja Radiant Touch puhdistusvoiteen. Tämän kevään aikana Glossyn sivuille pitäisi ilmestyä minunkin arvosteluni noista tuotteista.
Lähetä kommentti