tiistai 15. tammikuuta 2008

Ystävyyssuhteen rikkoontuminen

Luulin jo käsitelleeni tämän aiheen loppuun, mutta eilen illalla yrittäessäni saada unenpäästä kiinni se tuli taas mieleeni. Pohdintoja miksi ihmeessä ystäväpariskunta, jonka olemme tunteneet kuutisen vuotta, päättävät irtisanoa yhtävyyssuhteen ja melkoisen rajustikin.
 
Toiset ottavat eron tekstiviestillä, ex-ystäväpariskunta otti eron meistä GMail Chatilla. En ymmärrä miksi ihmiset eivät uskalla irtisanoutua suhteistaan kasvotusten. Jos on suhteeseen uskaltanut mennä, pitää sen seuraukset kyetä kohtaamaan kasvotusten... myös ystävyyssuhteessakin.
 
Olen käynyt tuon keskustelun läpi mielessäni useampaan kertaan ja ainoat asiat mitkä sieltä aina pomppaavat muistoihin on sanat "Olemme joutuneet sietämään teitä viimeisen parin vuoden aikana". Mitä ihmettä on oikein tapahtunut pari vuotta sitten, että he ovat kärsineet tuolla tavalla meidän seurassamme? Voiko joku todella ottaa nokkiinsa siitä että noihin aikoihin työnkuvani muuttui melkoisesti ja en enää ollutkaan Suomen maaperällä heidän seuranaan jatkuvasti? Varsinkin kun kyseinen pariskunta puhuu avoimuuden puolesta eli ongelmista pitää kyetä puhumaan, itse he ovat kuitenkin näköjään pitäneet nokkansa visusti kiinni.
 
No, oli syy mikä tahansa niin se ystävyys on täysin mennyttä kalua. Ne syytökset mitä silloin päälleni syöstiin estävät minua täysin pitämästä heitä ystävinäni. Tuo keskustelu aiheutti sellaisen shokin että jouduin syömään rauhoittavia, jotten olisi kaikkia öitä valvonut pohtien syytä rikkoon.
 
Ehkä saan rauhan tähän asiaan vasta sitten kun saan aikaiseksi palauttaa aivan kaikki heiltä lainaksi saamani tavarat ja asuntomme avaimen takaisin heiltä. Jos se ei riitä niin pitää varmasti harkita kaikkien heiltä saamiemme lahjojen hävittämistä. Feng Shuin opit kehottavat negatiivista virtausta aiheuttavien esineiden poistamista ja mikä voisi aiheuttaa sitä enempää kuin heidän antamansa lahjat.
 
Olen kuullut ettei Bakkanaalien keskustelufoorumilla ollut enää jäljellä viimeistä viestiäni. Toivon todella että viestin poistuminen johtuu siitä että keskustelun aloittaja oli lopettanut tilinsä ennen kuin yhtään vastausta oli tullut eikä siitä kuinka pikkumaisia ylläpitäjät mahdollisesti ovat. Jos jälkimmäinen on tapahtunut, niin siinä tapauksessa tuo pariskunta on muuttunut täysin toisenlaisiksi ihmisiksi kuin mitä olen luullut heidän olevan. 
Tässä on täsmälleen sama viesti, jonka sinne foorumille jätin... okei, poistin nimet mutta muuten on täsmälleen sama kirjoitusvirheineen päivineen. Jostain syystä minulle on tärkeää että ihmiset näkevät tuon viestin.
 
"Eilen illalla minua ja miestäni pyydettiin poistumaan lopullisesti Bakkanaaleista, joten kunnioitamme kyseisen henkilön päätöstä ja poistumme tästä yhteisöstä.

Käsky annettiin siihen malliin, että ellen henkilöä tuntisi olisin luullut hänen olevan erittäin vahvassa humalassa tai vahvan lääkityksen alaisena.

Syytä en todellakaan tiedä eikä se keskustelustakaan tullut selville. Ainut asia mikä minulle oli selvä että kyseinen henkilö on vetänyt nenäänsä herneen juurinen päivineen jostain asiasta, eikä hän osaa itsekään sanoa minkä vuoksi.

Meidän poistuminen tästä yhteisöstä ei kuitenkaan tarkoita ettemmekö voisi olla ystäviä teidän kanssanne, A*, K*, C*, K*, R* ja muut. Yhteydenpitokeinojahan on monia muitakin.

Olisimme mielellämme tulleet kaikkiin mahdollisiin tapahtumiin kanssanne, mutta ne eivät juuri koskaan ole sopineet meidän aikatauluihin tai sitten ovat käsitelleet asioita joista emme ole olleet kiinnostuneita. :(

Mieheni on lopettanut jo tilinsä ja minäkin lopetan yhteydenpidon foorumille tämän viestin jälkeen.
"
 
Taidan käydä ostamassa lounaalla iltaa varten lisää rauhoittavia. Luulen tarvitsevani niitä taas jonkin aikaa.
 
Lähetä kommentti