perjantai 11. tammikuuta 2008

Käsitöitä ja askartelua

Päätin vihdoin että tämän vuoden pyhitän käsitöille, puutöille ja askartelulle. Laskeskelin tuossa että minulla on jäänyt kesken tai suunnitteluvaiheessaa niin paljon erilaisia töitä että saan helposti koko vuoden kulumaan pelkästään niitä tehden.
 
Olohuoneeseen pitäisi saada sahattua, hiottua ja maalattua DVD-soittimelle alusta. Tällä hetkellä kun se seisoo teipin voimalla neljän puujalan päällä.
 
Kaapissani on jakku, joka on odottanut jo kohta 12 vuotta vuorta itsensä sisälle. Vuorikin on kyllä kokoon ommeltu, mutta sitä ja jakkua en vain ole saanut aikaiseksi yhdistää toisiinsa.
 
Jotain 10 vuotta sitten aloin tekemään miehelleni aamutakkia. Se olisi muuten käyttökelpoinen, mutta selkään tuleva lohikäärmekirjonta on vielä kesken. Siitä on ehkä sellainen 1/3 osa jäljellä.
 
Veljenpojalleni 1-vuotislahjaksi aloitettu seinävaate on kyllä kirjottu, mutta siihen ei ole liitetty ommeltavia osia eikä seinäripustuksia ole niitäkään tehty. Eipä tuo veljenpoikakaan varmaan enää nalle-juna-seinävaatetta itselleen halua, sillä ikääkin hänellä on kohta 18. Täytyy varmaan vaihtaa lahjansaajaksi sisarenpoikani tai joku muu.
 
Valtava pöytäliina, joka on Frivoliteepitsiä siis sukkulapitsiä, odottaa korissaan viimeistelyä ja tärkkäystä.
 
Yksi kanavatyö odottaa kehystämistään, tosin en tiedä mitä ihmettä tekisin sillä sen jälkeen. Mallina se ei oikein sovi kotini millekään seinälle.
 
Jääkaapin seinässä roikkuu keskeneräinen ostoslistateline, joka odottaa koristeluaan.
Muutama figuurikin odottaa vielä maalaamistaan tai ainakin viimeistelyään.
Sukkalokerikkokin pursuaa korjattavia sukkia.
 
Näiden lisäksi minulla on paljon ideoita ja raaka-aineitakin varattuna erilaisia töitä varten.
Olisin erittäin tyytyväinen, jos saisin edes jonkun valmiiksi ja pois listalta. Ehkä minun pitäisi aloittaa niistä, jotka tarvitsevat enää vain pienen ripauksen taikapölyä valmistuakseen.
Lähetä kommentti