torstai 3. huhtikuuta 2008

Hullut päivät

Eilen sitten alkoi taas Stockmanin hullut päivät. En yleensä käy niissä sen ihmismassan vuoksi, mutta eilen mieheni oli ylitöissä vielä illalla joten tarvitsin jotain ajankulua.
Yllättävän vähän ihmisiä oli enää läsnä klo 19 jälkeen, mutta tarpeeksi kuitenkin aiheuttamaan pitkällä aikavälillä ahdistuskohtauksen.

No kuitenkin takaisin asiaan. Kävin katsomassa mitä olisi käsityöosastolla tarjolla. Siellä olisi ollut erilaisia ristipistotöitä, pyöröpuikkoja, pitkiä puikkoja, neuloja, nappeja, vinonauhaa, nuppineuloja ja sakseja.
Erikoisuutena siellä olisi ollut tarjolla myös puikkoja ja virkkuukoukkuja ledivaloilla varustettuna yliahkerille kutojille.
Itse päädyin kuitenkin ostamaan tuntemattoman valmistajan mouline-lankoja (Puppets). Paketissa on 50 eri väriä (á 8m) yhteishintaan 12,90 €. Yhdelle tokalle tulee siis hintaa 0,26€. DMC:n langathan maksaa yleensä sen 1,4 €. Joten tuollainen setti kannattaa ostaa jos tykkää väkertää erityisesti pieniä töitä kuten postikortteja.

Tänään pitää käydä vielä ostoksilla sillä jo eilen olisi ollut tarjolla 2 x 2Gt SD-kortteja hintaan 17,90 ja niitä miehen tuleva uusi kamera tulee käyttämään.
Lähetä kommentti