torstai 10. huhtikuuta 2008

Sampo pankin farssi

Tämä alkaa olla jo varsinaista pelleilyä. Sampo pankki ei ole ehtinyt vielä edes selviytyä pääsiäisen munailuista, kun emoyhtiö päästää valloilleen "sen viimeisen pisaran" Sammon asiakkaiden ylle.
Eilenhän ei kortit toimineet ennen iltaa Hesarin perusteella. Vaikka syy olikin jossain muualla niin varmasti tuo oli aikamoinen paukku monelle asiakkaalle.
Itsekin ehdin kiroilemaan ja pohtimaan klo 16:27, jotta mistä saisin rahat kampaamokäyntiin jos kortti ei toimisikaan. Varsinkin kun Sampo pankin nettisivujen mukaan pankit menevät kiinni 16:30. Otin jo suunnitelmakseni käydä nostamassa automaatista Diners Clubin luottokortilla rahaa ja laskuttaa sitten Sampoa ylimääräisistä nostokuluista.
Ilokseni kuitenkin kävin läpi myös Iltalehden, jonka sivuilta huomasin maininnan pankkien olevan keskiviikkona poikkeuksellisesti auki klo 20 asti. Ei oikein pelaa Sammolla tuo tiedotuspuoli, kun pitää tuollaisista iltapäivälehdistä käydä lukemassa viimeisimmät tiedot pankista. Tuntuu että Sampo pankki laittaa sivuilleen tiedotuksia puoli päivää myöhässä jos nyt jaksavat laittaa ollenkaan.
 
Jouduin jonottamaan pankissa puoli tuntia ennen kuin sain käteistä ulos. Hieman oli asiakkaina kypsyneen näköisiä ihmisiä, jotka alkoivat kassoilla pitämään hieman kovempaa ääntä kun ei tilille ollutkaan tullut joitain tiettyä maksuja eivätkä näin pystyneet nostamaan haluamiaan summia rahaa.
Sääliksi käy kyllä Sammon työntekijöitä, viime viikot ovat kyllä vaatineet heiltä melkoisen pitkää pinnaa. Toivon todella että työnantaja palkitsee työntekijöitään jollain tavalla.
 
Taloussanomat ovat nyt uutisoinut Sampo pankin menettäneen tuhansia asiakkaita näiden kaikkien vuoksi. Eiliset ongelmat luultavasti kasvattivat määrää melkoisesti.
 
Tämän päiväinen uutinen uusista häiriöistä kyllä laittaa minutkin miettimään erittäin vakavissani pankin vaihdosta. Ainakin alan kyselemään lainatarjouksia muista pankeista.
Jos muualta saa nykyistä paremman tarjouksen, niin pitää kyllä Sampo pankin tarjota jotain muuta kuin mahdollisia alennuksia palvelumaksuissa.
Lähetä kommentti